Als architect/ontwikkelaar geloven wij dat er nood is aan een andere kijk op projectontwikkeling
brytny-com-Gd1UiE2vPS8-unsplash.jpg

WAAROM? 

We willen uw leven mee vorm geven. Onze naam draagt die boodschap in zich. We willen úw STEKK bouwen, die unieke plaats waar u tot rust komt, waar alle belangrijke gebeurtenissen gevierd worden, waar vrienden welkom zijn en die u 'thuis' noemt. 

Bewerkt IMG_6927_edited.jpg
beeld+7_edited.jpg

hoe?

een passie voor bouwen

STEKK is ontstaan als antwoord op de uitdagingen in de projectmarkt van morgen en dit vanuit de gezamelijke visie van een architect en een aannemer. Dat is een eerste onderscheid: wij komen uit de bouw zelf en niet vanuit de verkoopszijde zoals vele projectontwikkelaars. Wij focussen dan ook op efficiëntie in het bouwproces door meer kennis, kortere communicatie, integratie van de nieuwste softwaretools, enz. Besparen op fouten in het bouwproces dus en niet op de rest!

minder partijen, minder communicatieverliezen

Traditioneel wordt het bouwproces gestuurd door drie partijen, zijnde de projectontwikkelaar, de architect en de aannemer. In deze driehoeksverhouding gaat veel informatie verloren met fouten of vertragingen tot gevolg. Bij STEKK slaan we door onze kennis als architect en deze als aannemer de brug tussen beide partijen. Hierdoor komt meer informatie tot op de werkvloer en kunnen er sneller en doordachter beslissingen genomen worden met minder fouten als gevolg. Dubbel werk kost geld, dus dit is SLIM besparen. 

eerst testen...

dan bouwen

Een coureur die zijn parcours gaat verkennen voor de wedstrijd... normaal toch? Waarom dan niet in de bouw? Nieuwe technologische ontwikkelingen zoals B.I.M (building information modeling) maken het mogelijk om op voorhand virtueel te bouwen en zo fouten te ontdekken voordat ze geld kosten. Dat is dus wederom SLIM besparen. 

correct loon, correct werk en juiste technieken

Niet iedereen is goed gestructureerd of mee met de laatste technologische ontwikkelingen. Daarom werken we met partijen die een sterke toekomstvisie en een solide structuur hebben. Dus niet met de goedkoopste aanbieder. Goedkoop is volgens ons op termijn duurkoop! Naar technieken kiezen wij resoluut voor een warmtepomp als verwarming- en koelsysteem! In nieuwe woningen en appartementen is oververhitting een groter probleem dan verwarmen. Er is dan ook nood aan een systeem waarmee gekoeld kan worden....een warmtepomp dus.