top of page
HI.tif

mijn naam is Jeroen Knapen. Ik ben architect van opleiding en naast zaakvoerder van STEKK ook zaakvoerder van YK architecten. Binnen STEKK speel ik de rol van bezieler. Door de groeiende complexiteit van het bouwproces is er meer nood is aan partijen met ontwerp-, en bouwkennis alsook met een duidelijke toekomstvisie.  Door als architect deel te nemen aan de projectontwikkeling plaats ik mezelf in de drivers-seat. Daardoor heb ik meer controle op het gehele proces van ontstaan tot oplevering. Vanuit mijn architectuurpraktijk weet ik wat mensen zoeken en daar gaan we voluit voor. 

HI.tif

mijn naam is Geert Janssen. Ik ben eigenaar en bestuurder van de bouwbedrijven JARACO en VW-bouw. Binnen STEKK speel ik de rol van sterkhouder. Als systeembouwer ben ik vertrouwd met de efficiënties die doordacht bouwen kunnen opleveren. Het reduceren van fouten en daarmee kosten zal steeds belangrijker worden waardoor ook traditioneel bouwen herdacht moet worden.  Door als aannemer deel te nemen aan de projectontwikkeling heb ik meer impact op de besluitvorming en de technische uitwerking van plannen in hun beginfase. Hierdoor kan ik mijn opgebouwde kennis ten dienste stellen van STEKK. 

jeroen Knapen_edited_edited.jpg

een passie voor wonen

media-studio.edited-file-name.jpg

een passie voor bouwen

WIJ GELOVEN IN DE KRACHT VAN EEN STERK BOUWTEAM
Traditioneel start het bouwproces uit een driehoeksverhouding tussen projectontwikkelaar, architect en aannemer. Bij STEKK slaan we vanuit onze achtergronden als architect en aannemer de brug tussen partijen. Hierdoor vermijden we een deel van de driehoeksverhoudingen en de bijhorende gekruiste communicatie. Helder en duidelijk dus, maar vooral ook efficiënt en kostenbesparend. We noemen dit zelf 'SLIM' bouwen. In het Engels betekent dit 'slank'. Een slanke structuur en communicatie dus. Maar eigenlijk vinden we dit ook gewoon slim.
TRADITIE.jpg
SLIM.jpg
bottom of page