top of page
HI.tif

Mijn naam is Jeroen Knapen. Ik ben zaakvoerder van YK architecten. Binnen STEKK speel ik de rol van bezieler. In het alsmaar complexer wordende bouwproces ontstaat er meer nood aan partijen met ontwerp-, en bouwkennis alsook een duidelijke toekomstvisie.  Door als architect deel te nemen aan STEKK plaats ik mezelf in de drivers-seat. Dat geeft mij meer controle op het gehele proces van ontstaan tot oplevering. Vanuit mijn architectuurpraktijk weet ik wat mensen zoeken en daar gaan we  voluit voor. 

Jeroen Knapen - bestuurder STEKK + YK architecten_edited.png
HI.tif

Mijn naam is Geert Janssen. Ik ben eigenaar en bestuurder van de bouwbedrijven JARACO en VW-bouw. Binnen STEKK speel ik de rol van sterkhouder. Als systeembouwer ben ik vertrouwd met de efficiënties die doordacht bouwen kunnen opleveren. Het reduceren van fouten en daarmee kosten zal steeds belangrijker worden waardoor ook traditioneel bouwen herdacht moet worden.  Door als aannemer deel te nemen aan STEKK heb ik meer impact op de besluitvorming en de technische uitwerking van plannen in hun beginfase. 

media-studio.edited-file-name.jpg
logo gele vlek png.png
De kracht van een sterk bouwteam
Traditioneel start het bouwproces vanuit een driehoeksverhouding tussen projectontwikkelaar, architect en aannemer. Bij STEKK slaan we vanuit onze achtergronden als architect en aannemer een brug tussen partijen. Hierdoor vermijden we een groot deel van de  gekruiste communicatie en bijbehorende verwarring en/of fouten. Helder en duidelijk dus, maar vooral ook efficiënt en kostenbesparend. We noemen dit zelf 'SLIM' bouwen. In het Engels betekent dit 'slank'. Een slanke structuur en communicatie dus. Maar eigenlijk vinden we dit ook gewoon slim.
bottom of page